Vad händer när bröd jäst för länge?
Kommentar av
osignerat
21 januari 2014
Måste det vara jäst till allt matbröd? Bakpulver hur funkar det.
Redaktionens kommentar
Bakpulver är ett snabbt jäsmedel som passar när det är bråttom. Men jästbröd ger mer hållbart, smakrikt bröd.
Kommentar av
limsmak
25 augusti 2013
bröd som smakar/luktar starkt av lim,vad kan det vara? MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Hemlagade tacosTacokväll, någon?
Tacos är fredagsmysets nummer ett. Självklart är hemlagad enchiladas godare! HonungHonung sätter smakJämfört med vitt socker smakar honung så mycket mer. Avgör själv med honungsbullar med aprikoser och pumpakärnor! KladdkakorKrispigtKladdkaka kan man inte baka för ofta. För att vara på den säkra sidan finns mängder av varianter att göra. Allt från den klassiska kladdkakan, lättbakad och god, via mörk chokladig kladdkaka till den goda och lyxiga kladdkakan med tryffel... Vi puffar gärna för en ny variant som passar både barnkalas och kaffebrickan. Kladdkaka med krisp är kakan för den som gillar sött! Servera med grädde, så klart! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Mitt bröd fick jäsa för länge. Glömde bort det. Det smakar ej dåligt men är lite kompakt. Är det okey att äta eller skall jag kasta brödet?