Hemgjord müsli med frönIbland är det gott med någonting mer än frukostbullar... Gör egen, nyttig och lyxig müsli som smakar fantastiskt! Här en variant med frön, kokos och havregryn Du behöver
Gör så här:Blanda havregryn och solroskärnor i en skål. Rör ut honungen i vatten och blanda ner i havrerynen. Rör om och häll på ett bakplåtspapper på en plåt eller ungsform. Rosta i cirka 8 minuter i 200 grader. Passa noga så müslin inte blir bränd. Rör efter halva tiden. Blanda ner kokos, kakao nibs och russin i den varma müslin och rosta 2-3 miunter. Låt svalna och förvara i glasburk i rumstemperatur. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! KycklingreceptGrillat är godast!Färdiggrillad kyckling i påse från butiken? Nej tack! Laga rödlöksfylld kyckling med yoghurt i stället! KycklingCitrongrilladCitron och timjan kan aldrig bli fel. Servera citronkyckling, där honung och timjan ger smak. SoppreceptSquashsoppaSquash, som finns i mängder av varianter och färger är utmärkt att servera som soppa. Ofta mild i smaken och med en vacker färg, även när den mixas slät. Tillsammans med nybakat bröd och kanske lite fräst skogssvamp lyser squashsoppan fint på middagsbordet! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|